top of page
Search

Шестирічна дівчинка із Канади зустрілася з гуртом Kalush Orchestra, щоб передати гроші для України.

6-ти річна Злата Барчук від народження проживає на іншому континенті, у Торонто, Канаді, проте змалечку цінує українські традиції, яких дотримуються її батьки. Дівчинка ідеально знає українську мову та виконує народні пісні.

Злата відома в українському комьюніті в Торонто та часто співає українські пісні на концертах.


Як виявилося, кумирами дівчинки є переможці цьогорічного конкурсу Євробачення, український гурт Kalush Orchestra, який під час свого великого туру США та Канадою завітав з концертами до Торонто.


Через вік дівчинки, вона не змогла бути присутньою на концерті гурту, але зустріч з гуртом Kalush Orchestra все ж відбулася. Учасники колективу запросили дівчинку на зустріч перед концертом, де вона не тільки змогла поспілкуватися та сфотографуватися з кумирами, а й передала на допомогу Україні власно зароблені кошти. Заробила їх дівчинка своїм співом під час благодійного вечора “З Україною в серці”, у Торонто.


“Злата дуже любить гурт Kalush Orchestra та захотіла передати ці 500 долларів на допомогу Україні”, - сказала мама дівчинки, Марія Барчук.


Зазначимо, гурт Kalush Orchestra з початку літа гастролює світом, розповідаючи про війну в Україні. Kalush Orchestra розміщують QR код, за допомогою якого всі, хто приходять на концерти, можуть донатити кошти, які надходять на офіційний рахунок Держфонду. Саме до цього фонду вже надіслані кошти 6-ти річної Злати Барчук.


4 views0 comments
bottom of page