top of page
Search

Часом розуміння вище за любов: співак ANDRUX презентував нову пісню напередодні місяцю прайду

Український співак з Сан-Франциско ANDRUX презентує нову музичну роботу «Кімнати». Це історія стосунків двох неідеальних людей, в яких непропрацьовані травми заважають близькості та отруюють кохання. Музична динаміка пісні повністю відповідає її сенсовому наповненню, за основу створення були взяті акустичні інструменти.

Премʼєра відбулася напередодні місяцю прайду. Разом з композицією ANDRUX презентує музичний кліп, символічно, що участь у зйомках відео взяв його партнер Олександр. Режисером роботи виступив відомий український кліпмейкер та ЛГБТ-активіст Юрій Двіжон.


«Люди кажуть – любові достатньо, я не погоджуюсь з цим твердженням. Часом розуміння вище за любов. Відео, яке ми зняли, не зовсім кліп до пісні, а радше архів стосунків, в яких сонячні дні перекреслені відсутністю бажання порозумітися. У Юри завжди унікальне бачення моєї творчості, цього разу ми вирішили повністю сфокусуватись на автентичності – мінімум постановчих сцен, максимум природності, ніяких акторів, лише я та мій партнер», – розповідає співак.


«Кімнати» про те, що люди, які кохають один одного не повинні сваритися, вони мають навчитись вирішувати проблеми у формі здорового діалогу. Послухати пісню можна на всіх музичних майданчиках.


7 views0 comments
bottom of page