top of page
Search

Фіналістка лонглиста Нацвідбору «Євробачення 2023» SOWA представила кліп на пісню «Непотреба».

Пісню «Непотреба» співачка презентувала 20 жовтня.

SOWA вирішила розповісти всю історію емоцій, які кожен переживає після розставання з близькою людиною.

Композиція «Непотреба» - символ звільнення від нездорових стосунків.

Відеокліп дався співачці та її команді нелегко, бо під час зйомок вони ледь не потрапили під обстріли:

«10 жовтня саме в цей час, у Львові, ми почали знімати відеороботу на пісню «Непотреба». Ми стартували о 06:00 ранку, і вже приблизно 09:00 у нас був переїзд на наступну локацію. Саме в цей момент розпочалася одна з найтриваліших повітряних тривог по всій Україні. Дорогою до наступної локації ми з командою чули вибухи та бачили дим над містом. Звичайно, що ми призупинили знімальний процес. Нам вдалось знайти укриття, в якому ми пробули майже 4 години. На щастя, тривога закінчилась і ми змогли доїхати до наступної локації, де продовжили знімати кліп»

У відеороботі SOWA постає перед глядачами у трьох образах, що символізують певні емоції та стани, в яких перебуває людина, яка звільняється від нездорових стосунків:

«Перший образ в якому я проживаю найемоційніше етап - період розлучення з близькою людиною.

Він пронизаний сумнівами: коли ти розумієш, що більше так тривати не може, але тебе й досі тягне до минулого і не залишає почуття «у нас дуже багато спільного!»

Ти залежна, ти так хочеш знову покататися на цих «прекрасних» емоційних каруселях!

Тобі хочеться плакати, кричати, не стримувати себе, бо не розумієш своїх емоцій, з середини тебе виривається жаль, що стосунки вже дісталися свого кінця. Повернутись? Чи піти? Так бути з ним? Чи все ж таки вже ні?

Другий образ - це твердість та рішучість. Жорстокість, частково беземоційність і на десерт - трохи зухвалості. Коротко кажучи : «Ти вже точно «непотреба» і повертатися до тебе я не збираюся).

І третій образ - це прийняття ситуації, коли ти розумієш, що ти повноцінна і цілісна, і для цього тобі потрібен не хтось інший, а ти сама».

Співачка впевнена, що саме зараз пісня «Непотреба» на часі, адже багато людей знаходяться нині на етапі емоційного усвідомлення та переосмислення себе і свого життя.

Режисером кліпу став хореограф, постановник та учасник балету «Freedom» - Ігор Кулешин. Саме він зумів візуально проілюструвати історію закладену в пісні.

Паралельно з роботою над цією піснею SOWA готує альбом «повстанських пісень», які презентуватиме в дуеті з відомими артистами. А також готується до Нацвідбору конкурсу «Євробачення 2023».


17 views0 comments
bottom of page