top of page
Search

Учасниця Голос Діти, фіналістка дитячого Євробачення Polina Babiy представила пісню «VESNA»

Polina Babiy закликала весну у новій енергійній пісні, авторкою якої є вона сама. У пісні «VESNA» молода співачка вклала своє найзаповітніше бажання: щоб нарешті у нашу країну прийшло тепло та перемога!


«В своїй пісні я прошу у весни сил і зцілення душі, закликаю до весняних місяців, до краси природи. Інколи хочеться прокинутись від страшного сну і скоріше все забути, так і в моїй пісні наше сьогодення перекликається з зміною природи - весною», - розповіла співачка.


Пісня написана у кращих традиціях українського фольклору: надихнулася Поліна веснянками та гаївками, які співає змалечку. Ці пісні закликають весну і возвеличують цю пору року. Веснянки з давніх давен стали для українців закликом до відновлення сил та переродження і є скарбом ранньої культури наших пращурів. У своїй творчості співачка намагається не тільки зберігати, а і розвивати українську культуру.


Polina Babiy також готує і кліп на нову пісню. Режисеркою стала сестра співачки Марія Бабій, яка вчиться на режисера кіно і телебачення в КНУКІМ і знімає всі кліпи для Поліни. У кліпі дівчина з’явиться у чотирьох неймовірних весняних образах.


4 views0 comments
bottom of page