top of page
Search

Українська співачка GROSU презентує чуттєвий трек про кохання "Звичка".

“Зараз в мене відбувається душевне переродження, коли хочеться максимальної душі, лірики, важливих тем і того, що максимально чіпляє . Мені надзвичайно приємно, що ця пісня не залишила нікого байдужим”.

Пісня ще до виходу стала хітом. Адже, коли співачка поділилась фрагментом нового треку “Звичка” митю набрала мільйони переглядів. Лише у ТікТок на неї за короткий проміжок часу було знято більше 10 тисяч кліпів користувачами.


“Я справжня й випускаю пісні не для хайпу. Тому особливо радію, коли бачу таку віддачу у слухача. З кожним днем росте число людей, які постійно викладають цей трек в себе. Ми не зіпсовані, ми вміємо кохати, відчувати, переживати, тому кожен бачить себе у цій пісні. У всіх була і любов, і звичка, і біль, і досвід який хочеться викреслити із життя, мені теж близька ця тема”.


Разом з хітом артистка презентує нову відеороботу.


“Кліп знятий моєю командою та з мінімальним вкладенням, тому що в цей час важливіше витрачати кошти на інші речі. До того ж, я вважаю, що в творчості не важливо які гроші ти вкладаєш, важлива - душевність ,яка притягує погляд і обов'язково передається тим, хто споглядає”.


3 views0 comments
bottom of page