top of page
Search

Українська романтична комедія «СУСІДКА» з Ксенією Мішиною вийде в кінопрокат з 29 грудня 2022

29 грудня 2022 року у широкий український прокат виходить романтична комедія

«Сусідка» виробництва компанії F Films за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

У важкі часи особливо важливо знаходити приводи для посмішки та розради. Відволіктися від реальності, отримати ментальне перезавантаження та гарний настрій у святкові новорічні канікули допоможе довгоочікувана вітчизняна стрічка «Сусідка» з зірковим акторським складом та добіркою потужних хітів у саундтреку.


«Сусідка» – це легкий ромком, сповнений соковитого українського гумору і ліричних моментів. Сценарій до фільму написала українська письменниця Ірена Карпа. Авторка літературних бестселерів знову створила геніальну прозу життя. Як завжди — сміливо, влучно, з фірмовою іронією. У комічних сценах впізнаєте доволі знайомі буденні ситуації та, словами самої Карпи, «з себе поржете».

В основі сюжету – карколомна історія стосунків безвідповідального затятого холостяка (Артемій Єгоров), що готовий на будь-яку авантюру заради розваги, і розсудливої вчителька музики (Ксенія Мішина) – матері-одиначки, для якої на першому місці у житті сімейні цінності та діти. Герої були вірні своїм принципам до доленосного повороту подій, який кардинально змінює їхні життя. В який бік відбулися зміни і що стало причиною низки кумедних подій, глядач дізнається незабаром.

В акторському складі стрічки не обійшлося і без зіркових камео: так, вперше на великому екрані у стрічці «Сусідка» зʼявиться Дмитро Гордон.


Музичний супровід фільму заслуговує окремої уваги, адже він складається з композицій улюблених українських артистів: KALUSH, SKOFKA, NK, Артем Півоваров, Світлана Тарабарова, «ВВ» та Віктор Павлік. А головний саундтрек до фільму записав MONATIK у дуеті з Roxolana – пісня «Інь Янь» обіцяє стати найромантичнішим хітом цієї зими.


Продюсерами картини виступила компанія F Films, відома за хітами вітчизняного прокату «Свінгери» та «Свінгери 2», які зарекомендували себе як творці якісного українського продукту, що може гідно конкурувати із голівудськими блокбастерами.


Не пропустіть у кінотеатрах життєствердну прем'єру цієї зими! Приходьте зігріватися дотепною історією та надихатися коханням. Любов обов'язково переможе! Тим більше, частина коштів від кожного квитка піде на підтримку ЗСУ.


Головний інформаційний партнер фільму «‎Сусідка» – медіагрупа «1+1‎», радіопартнер – «‎Хіт ФМ».

Партнер романтичного настрою – італійське ігристе San Marе.


7 views0 comments
bottom of page