top of page
Search

«Тільки, втративши себе, я знов почала писати»: Uliana Royce випустила новий трек «Омана»

«Ця робота – мій особистий зворотній відлік від минулого до сьогодні»: Uliana Royce випустила новий трек «Омана»

Українська виконавиця Uliana Royce презентувала новий трек «Омана». Пісня була написана під впливом трагедії в особистому житті. Вона про почуття співачки після закінчення історії кохання, яке завершилося після початку воєнних дій в Україні.


«Не всі стосунки можуть витримати випробування війною. Наші не стали винятком.Біль, страх, сльози — все це трансформувалось у роботу «Омана». У цій роботі я виклала свої почуття, які прожила та готова відпустити. Для мене ця пісня є ліками душі, може вона стане такою і для вас», – поділилась виконавиця.


Війна оголює почуття і емоції, складно грати роль, коли щохвилини переслідує небезпека. Страх та невизначеність у завтрашньому дні деякі пари згуртували та укріпили їхні стосунки. Та для декотрих навпаки стали лакмусовим папером у перевірці на щирість та справжність почуттів. Будь-яке розставання призводить до болю та смутку, а під час жахіть, що відбуваються в країні, переживається в рази складніше.

Адже в такі моменти, як ніколи, потрібна підтримка коханої людини. Щоби впоратися зі своєю трагедією та сконцентруватися на важливому, Uliana Royce всі ці місяці активно займалась волонтерством та допомагала країні. І тільки зараз, впоравшись з особистою кризою, змогла поставити крапку в історії, виплеснувши пережиті почуття у пісню.


21 views0 comments
bottom of page