top of page
Search

Співачка MOROZOVA презентує відеороботу, натхненну фільмом “Барбі”

Співачка MOROZOVA презентує легку літню пісню “Обійми”. Це мікс синт-вейву з ретро-звучанням, диско та поп-саунду. Для співачки - це творчий експеримент із звучанням, а ось в ліриці вона залишилася вірна своєму фірмовому стилю - жіноча енергія та емоції кохання сповнюють пісню.

“Це дуже легка, світла та позитивна пісня, яка наповнена коханням з нотами літа. Бо саме літом хочеться жити на повну! Сонячне світло вдень та безмежне зоряне небо вночі. Саме цю романтику та життєрадісність мені захотілося передати у пісня.

Дуже важливо в цьому житті знайти свою половинку, з якою дуже легко та комфортно, з якою виростають крила і хочеться летіти за небокрай”, - ділиться співачка.

Як зазначає MOROZOVA, в тяжкі та темні часи завжди народжуються світлі та життєрадісні пісні. Трек “Обійми” з'явився в важкий для України час для того, щоби ще раз надати надію та віру кожному українцю.

“Я бажаю, щоби ми всі частіше обіймали один одного та притискали один одного до серця, особливо в такі важкі часи”, - ділиться артистка.

Разом із треком співачка презентує яскравий відеокліп. Образи співачки натхненні фільмом “Барбі” та тредовим рожевим кольором. Стилістом образів виступила сама співачка. Яскравість образів, сонячність та легкість - ось головні кити відео.

Родзинкою відео стали танці, поєднанні зі спортом Kangoo Jump. Kangoo Jump - це танцювальна аеробіка в спеціальних черевиках на пружинці.

“Я фанат спорту і нещодавно опанувала для себе Kangoo Jump. Всі дівчата в кліпі - це реальні люди, не танцівники, а ті, хто займається зі мною цим видом спорту!”, - розповідає співачка.


Також в кліпі присутні ще дві локації - Київське море, на якому зняли кадри світанкові ранкові кадри, а також вечірній Київ, вид на який знятий з 40-го поверху будинку.


8 views0 comments
bottom of page