top of page
Search

Секрет групи Mirami розкрито? Ці фотографії говорять більше, ніж тисяча слів!

Mirami – це ім’я, яке вже кілька років електризує музичний ринок. Чудові хіти, круті концерти та віддані шанувальники в усіх куточках Європи і не тільки. Але так виглядає, що скоро до цього гурту буде привертати увагу світу не тільки музика…

У 2021 році Тетяна Бек приєдналася до складу Mirami та швидко стала серцем команди разом із Марією Іваськевич та Оксаною Підвишенною. Її неординарний голос, харизма та індивідуальність додатково підкорили серця шанувальників. Але під час останнього концерту у варшавському клубі Explosion фани гурту помітили не лише її музичний талант… Чи круглий животик Тетяни анонсує нову сторінку в історії колективу?

Під час гастролей Mirami шанувальники на інтернет-форумах бурхливо обговорювали можливу вагітність Тетяни. Співачка, яка недавно вийшла заміж, ухилялася від відповіді на це питання. Нагадаємо, Тетяна зосереджена не лише на своїй музичній кар’єрі, нещодавно вона захистила диплом бакалавра у Львівській політехніці, зараз навчається в магістратурі. Чи знайдеться в такому насиченому графіку місце для материнства?

Незважаючи на чутки та припущення, команда Mirami тривалий час мовчала з цього приводу. Багатьох цікавило, чи вплине можлива перерва в кар'єрі Тані на діяльність гурту. Лише зараз з офіційних джерел ми дізналися правду: Тетяна Бек справді чекає первістка у січні. Однак шанувальники Mirami можуть зітхнути з полегшенням! Незважаючи на майбутні зміни в особистому житті, Таня не має наміру відмовлятися від роботи у гурті. Сама артистка підкреслила, що материнство не вплине на її музичну кар'єру і вже у квітні планує повернутися на сцену з повною віддачею.

Ми приєднуємося до привітань і бажаємо батькам та їх майбутньому малюку всього найкращого!

9 views0 comments
bottom of page