top of page
Search

Підсумки року: українська співачка Маша Данілова святкує день народження

Українська співачка Маша Данілова святкує шістнадцятиріччя. У свою юні роки артистка стала не тільки успішною артисткою, а й ведучою чарту нової української музики онлайн «НУМ.О» на телеканалі МУЗВАР та в ефірі радіо NRJ Ukraine. Згадаємо найяскравіші події з життя співачки цього року.

Маша Данілова народилася в Києві 17 квітня 2007 року. Виявляти інтерес до музики почала з раннього дитинства, тому вже з 5 років займалася вокалом. Сумлінна робота над своїм талантом принесла Маші визнання на міжнародному рівні. У 2022 році вона поїхала в Італію представляти Україну на міжнародному конкурсі фестивалю Sanremo Junior, на якому отримала спеціальну премію Гран-прі «Кубок Миру» від комітету ЮНІСЕФ та першу премію фестивалю у категорії 13-15 років.

Цей рік приніс їй не лише перемогу на міжнародному конкурсі, а й нові музичні досягнення. Маша випустила декілька нових пісень, які отримали позитивні відгуки від слухачів. Серед них композиції «Доля», «Лампочки» та «Я хочу», що стали дуже популярними на різних музичних сервісах та у соцмережах. Зокрема трек «Лампочки» став вірусним у соцмережі TikTok, під нього користувачі зняли понад 4 млн відеороликів. А нещодавно співачка презентувала пісню «Доля» про пошук кохання у житті та почуття молодої дівчини, що ще не знайшла свого єдиного. Окрім співочої кар’єри Маша веде блог і публікує цікаві інтерв'ю на своєму YouTube-каналі. Марія також будує кар'єру у журналістиці, нещодавно вона стала ведучою музичного чарту «НУМ.О» на телеканалі Музвар, який також транслюється в ефірі популярного радіо NRJ Ukraine.


Попри активну побудову власної кар’єри співачка встигає активно займатися й благодійною діяльністю. Маша ініціювала колаборацію серед блогерів та зірок, щоби допомогти дітям-переселенцям. Участь у ній взяли: Diana Gloster, KOLA, Даша Євтух, Аліна Ляшук і Тоня Матвієнко.

101 views0 comments
bottom of page