top of page
Search

Прем’єра пісні «Бути простим» від найщирішої співачки KOLA


Українська співачка KOLA порадувала своїх шанувальників новою ритмічною композицією «Бути простим». На музичних майданчиках відбулася прем’єра пісні та відеороботи на неї, в яких співачка акцентує на простих, але дійсно важливих речах.

KOLA закликає менше приділяти увагу матеріальним цінностям та більше концентруватися на емоціях, почуттях, жити кожним днем. Адже сьогодні ми формуємо спогади, які грітимуть нас у майбутньому, і це єдине, що неможливо відібрати у людини, тому варто цінувати і наповнюватися позитивними емоціями.


«Я неодноразово казала в інтерв'ю, що з початком повномасштабного вторгнення повністю переглянула свої пріоритети та змінила їх. Ця пісня про те, що почуття та емоції набагато важливіше за якісь коштовні речі. Вважаю, зараз варто думати більше про духовне наповнення, ніж про щось матеріальне. До того ж речі з часом втрачають свою вартість, а спогади про щасливі моменти життя зберігаються назавжди», – прокоментувала прем’єру артистка.


KOLA пропагує простоту своїм сценічним образом, у спілкуванні з шанувальниками та вираженні емоцій, завдяки чому вважається найщирішою співачкою української сцени. Ще до виходу пісні «Бути простим» Настя закликала в першу чергу думати про людей, їхні почуття, піклуватися одне про одного, загалом цінувати життя та все, що є навколо зараз і що так легко можна втратити у сьогоднішніх реаліях. У кліпі за сюжетом все навколо співачки завмирає і вона "літає" над містом, спостерігаючи ніби прості буденні моменти, а для кожного особисто – це ті приємні справи, з яких складається життя. Саме тому: «В ці непрості часи важливо бути простим».


19 views0 comments
bottom of page