top of page
Search

Прем’єра лірик-відео KOLA на пісню «Цінувати життя»


Лірична душа KOLA презентувала відео на пісню «Цінувати життя» з альбому «Музичний щоденник», який є відображенням почуттів та власних переживань співачки.

У своїй пісні Настя закликає цінувати кожну хвилину життя та всіх, хто поряд попри всі життєві обставини. Тому доволі знаково те, що кліпом на «Цінувати життя» став відеоряд з київського сольного концерту співачки, на якому були присутні найближчі люди Насті, зокрема її мама, давні друзі та ті, хто грають важливу роль в її житті.

«За 2 дні сольників у Києві я пережила неймовірну кількість різних емоцій. Щастя й радість межували з сумнівами доцільності концертів та сумом через події в ті дні в Україні, але витримати ці емоційні гойдалки допомогли мої люди, які завжди поряд і готові розділити зі мною рішення та переживання. На сцені я відчувала шалену підтримку присутніх, це не передати словами, тому вирішила зробити лірик-відео зі спогадами, адже тоді «Цінувати життя» я могла особливо гостро», – прокоментувала прем’єру співачка.



KOLA неодноразово зазначала, що поки триває війна шанувальники не побачать коштовних кліпів, адже наразі є більш вагомі витрати на допомогу армії та постраждалим. Але це не заважає її відео набирати мільйони переглядів, адже головна фішка Насті – щирі емоції та справжні почуття.


13 views0 comments
bottom of page