top of page
Search

Окупація, руїни, Маріуполь - гурт «MOLODI» презентує нову пісню «Дім».

Гурт «MOLODI» - це нове музичне явище, яке завойовує серця слухачів своїм свіжим звучанням та енергією. Талановиті молоді музиканти втілюють свою пристрасть до музики у кожній пісні.

Кожна пісня гурту - це історія, яка розповідає про життєві переживання: кохання, мрії та прагнення до самовираження. Тексти музичного проекту можуть бути як глибокими та задумливими, так і емоційно зарядженими, дозволяючи кожному слухачеві знайти щось особисте.


Нова пісня “Дім” про малу Батьківщину виконавців. Про рідний Маріуполь. Військові конфлікти залишають за собою спустошення та руйнування. Їх рідний дім є тому прикладом. По всьому місту уламки мрій та надій багатьох маріупольців. Радісні спогади, пов'язані з домівкою, тепер приховані під руїнами. Люди втратили його лише фізично, але спогади про щасливі моменти, проведені в Маріуполі залишаються, наче нитки, що поєднують минуле і сьогодення.

«Пісня «Дім» дуже важлива для нас. Писали її з думками про рідне зруйноване місто і сумом за близькими, з якими ми не бачимось через те, що війна нас розʼєднала» - коментують артисти.


Разом з треком виконавці випустили ліричний кліп. Головна ідея кліпу це - цінність сім’ї. Гурт з командою хочуть наголосити та показати, що родина – це не тільки кровні родичі, але й ті люди, яких ми обираємо у своє життя та вважаємо членами своєї «розширеної» родини. Тут може бути місце для друзів, родичів за духом та тих, хто нам близький.


Зараз гурт працює над створенням нової музики та прагне подальшого розширення своєї аудиторії та успіху в музичній індустрії. Музичний стиль характеризується емоційними текстами та мелодіями, які змушують слухачів взяти на себе повне емоційне навантаження.



Сьогодні проект «MOLODI» активно виступає на різних концертних майданчиках та фестивалях, привертаючи увагу публіки своїм яскравим та живим виступом. Енергія на сцені дозволяє встановити особливий зв'язок з аудиторією та створити неповторну атмосферу свята та взаємодії.


8 views0 comments
bottom of page