top of page
Search

Оголошені переможці музичної премії MEGOGO MUSIC AWARDS

16 грудня в Києві відбулася перша церемонія нагородження музичної премії MEGOGO MUSIC AWARDS від каналу MEGOGO LIVE та медіасервісу MEGOGO.

Подія пройшла в інноваційному парку UNIT City, ведучим вечора виступив актор, сценарист і гуморист Костянтин Трембовецький. Імена переможців оголошувала маркетинг-директорка MEGOGO Валерія Толочина, директор з комунікацій музичного каналу MEGOGO LIVE Ростислав Думіч, головний редактор Владислав Міхеєв та режисерка Лірон Добровольська, а також запрошені гості — шоумен Володимир Остапчук і головний редактор музичного медіа Bezodnya Music Макс Нагорняк.


Нагороди премії MEGOGO MUSIC AWARDS 2022 отримали:


– «Артист року» – Артем Пивоваров

– «Артистка року» – KOLA


– «Кліп року» – KOLA – Біля серця

– «Трек року» – SKOFKA – Чути гімн

– «Реліз року» – DOROFEEVA – Сенси

– «YOUNG BLOOD» – SadSvit

– «Лагідна українізація» – Lely45

– «Колаба року» – Ed Sheeran feat. Антитіла – 2step

– «Музика вільної країни» – KOLABA – Шо ви пацики на моциках


Понад 35 тисяч шанувальників української музики віддали голоси за своїх фаворитів. У восьми номінаціях слухачі голосували за виконавців, визначених командою MEGOGO LIVE. Девʼята ж, — «Музика вільної країни», була особливою — тут переможців визначали з-поміж 108 артистів, які самостійно номінували свої пісні.

Спеціальну відзнаку «За внесок у розвиток та популяризацію української музики» здобули Jamala, Kalush Orchestra та Артем Пивоваров.

Нагородили Андрія Хливнюка у номінації «Гімн українського спротиву» за пісню «Ой, у лузі червона калина».


Організатори премії надали майданчик для відзнаки своїм друзям — RAP.UA, які цього року скасували проведення свого заходу через війну. RAP.UA відзначили найкращого, за їхніми підсумками, хіп-хоп артиста. Ним став український анонімний реп-виконавець Krechet.


Всі переможці MEGOGO MUSIC AWARDS 2022 отримують ротацію в етері та додаткову медіа-підтримку від каналу MEGOGO LIVE в 2023 році.


Учасниками концертної програми церемонії стали виступи артистів молодої сцени – Lely45, ROXOLANA, TERY, Тонка, TUMAZAR та фольклористичного гурту ЩукаРиба.


Нагадаємо, що голосування проходило на сайті премії з 14 листопада до 11 грудня. Премія MEGOGO MUSIC AWARDS заснована у 2022 році для популяризації сучасної української музики, пошуку нових імен та звучань, а також справедливої відзнаки творчих успіхів артистів.



Про MEGOGO



MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований 2011 року в Києві. Є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.


Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту: телеканали з інтерактивними функціями; фільми, серіали, мультфільми та ігри; освітній та блогерський контент; аудіокниги, подкасти та радіо. Також медіасервіс ексклюзивно транслює спортивні події: Лігу чемпіонів, Лігу Європи та Лігу конференцій УЄФА, топові національні футбольні чемпіонати, бокс від K2 і Top Rank та багато інших, організовуючи виробництво згідно з вимогами правовласників.



MEGOGO доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. На сервісі можна переглянути відео у HDR та 4K якості, з аудіодоріжками різними мовами. Особливу увагу MEGOGO приділяє usability (зручності та логічності у користуванні) та персоніфікованій системі рекомендацій для користувачів. Також медіасервіс озвучує контент українською мовою на власній студії MEGOGO Voice, готує аудіодескрипцію та переклад жестовою мовою в рамках соціальної ініціативи «Дивись як чутно»


Про музичний канал MEGOGO LIVE


MEGOGO LIVE — музично-розважальний канал, створений медіасервісом MEGOGO наприкінці 2018 року. Головна мета проєкту — підтримка сучасної української музики та популяризація молодих артистів.



Канал цілодобово транслює кліпи українських виконавців та створює власні шоу, гостями яких стають як популярні зірки та блогери, так і зовсім нові імена в українському шоубізі. Крім того, для популяризації української музики, у 2022 році канал створив музичну премію MEGOGO MUSIC AWARDS.



Частина ефіру MEGOGO LIVE присвячена показу концертів та діджей-сетів, а також прямим трансляціям фестивалів Atlas Weekend, Rap.ua Festival, Double Triple Fest та інших гучних подій культурного життя в Україні.



Переглядати MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO можна абсолютно безкоштовно. Також у 2022 році канал став доступним для вільного перегляду в застосунку Дія у розділі Дія.TV.

3 views0 comments
bottom of page