top of page
Search

Нічний Київ очима Michelle Andrade у кліпі на нову пісню «Без сну»



Словосполучення «Без сну» – перше, що спадає на думку, коли бачиш карту її пересування за останні півроку (навесні Michelle Andrade стала ведучою нового сезону «Орел і Решка. Земляни»). Однак новий сингл «Без сну» – про глибші смисли. Після тривалого Spanglish-періоду у своїй творчості та тревел-ери у кар'єрі, Michelle повертається з російськомовним треком та кліпом, знятим у нічному Києві.

«Так, ми всі – різні люди, з різними думками та поглядами. Але хоч би якими різними ми були, нас об'єднує ніч – час натхнення, свободи, яскравих фарб, любові до життя і до самих себе. Моє покоління – це люди, які часто живуть у божевільному ритмі, але кайфують від усього, що роблять. Саме тому ми знімали кліп уночі, і в ньому немає акторів – тут зібралися хлопці на одній хвилі зі мною» – Michelle Andrade

Вона мчить на швидкості в авто, з-під коліс якого летять іскри, їде задом наперед на квадроциклі, «парить» над автомагістраллю, і навіть релаксує в русі – зустрічає світанок у відкритій фурі, що летить містом. Драйв, динаміка, швидкість це те, що її заряджає!


«У відео немає хореографії, надуманих образів та нав'язаних історій. Мені хотілося показати Мішель такою, якою вона сама почувається. Їй подобаються тачки, мотоцикли, живе світло та динаміка. Вона може бути пацанкою, яка тягнеться від стриту, і в той же час одягнути сексі-наряд і проїхатися в ньому на квадроциклі, підкоривши всіх довкола. У цьому контрасті вона органічна» – Олексій Бондар (BONDAR), режисер кліпу.


Нічний Київ, стрітстайл та традиційно прекрасна Michelle Andrade. Дивимося



4 views0 comments
bottom of page