top of page
Search

Макс Барських дав інтерв'ю британському BBC

«Він готовий підкорити весь світ»: перед своїм виступом в Лондоні артист поспілкувався з BBC Radio Bristol.



Інтерв'ю почалося з того, що Макс Барських відреагував на порівняння його з Гері Барлоу, солістом і автором усіх хітів однією з головних поп-груп 90-х, Take That. За словами Барських, він не знає, чому західні медіа їх порівнюють, так як у Макса і у Гері абсолютно різна музика і стиль.



Розмова плавно перетік до витоків кар'єри артиста. Макс Барських поділився з журналісткою BBC, як він робив перші кроки в творчості: в коледжі вивчав не музика, а дизайн і мистецтво в цілому. Проте, музика і сцена вже тоді викликали в ньому найбільш сильну пристрасть: Макс любив виступати на студентських концертах і заходах. Пізніше почав складати музику самостійно, вдома на комп'ютері. «Я навчився малювати звуками - так стали виходити мої перші пісні», - згадує Барських.



Говорячи з BBC про останню великої прем'єри - англомовному синглі «Just Fly», артист зізнався, що написання цієї пісні було для нього Челленджем. «Спочатку було важко, але завдання мене сильно надихнула: адже таким чином ще більше людей зможе проникнути в хід моїх думок, в мої почуття, отримати моє глобальне послання цьому світу», - поділився Макс.


14 views0 comments
bottom of page