top of page
Search

Лірична YAGODA та ніжна МʼЯТА напередодні до Дня Матері презентують спільний трек “Ой що несеться”.


Ця пісня - про жіночу силу та волелюбність, тому що українська жінка - це символ унікальності та сучасності.

Співачки представляють Україну через жіночі портрети, як країну з багатими традиціями та спадщиною, але водночас сучасною, модною і трендовою.


«Для мене у цій пісні було важливо передати цінності та традиції української жінки від минулого до сучасності. Жінка сьогодення - це «коси по плечі». У цій фразі для мене криється сенс всієї пісні. Бо кожна сучасна жінка зараз емансипована, вільна у своїх поглядах та висловлюваннях. Має сміливість бути різною: і з косою по пояс, і по плечі. Памʼятає своє минуле, передає майбутнім поколінням і впевнено рухається у майбутнє у ногу з часом» - коментує YAGODA.


Разом з треком артистки випустили кліп. В якому змінили вісім образів. Це були чотири старовинних та чотрири сучасних.Цим і довели, що справжні образи трансформуються зі століття в століття. Це залишається стильним, актуальним і зараз, тому що основна концепція образу української жінки - це формула індивідуальної сили, яку несе жінка і має свої секрети. Ці елементи, як зброя.

«Українська жінка, зʼєднала в собі два образа: Мавка та Воїн. В цьому і є наша чарівна сила. Нам з YAGODA це вдалося передати, тому що ми, дівчата, жінки та мами, а коли все це разом, то - Ой, що несеться»

- додає МʼЯТА.


Світлини кліпу втілюють все те, за що ми боремося на фронті зі зброєю в руках, - нашу українську сучасність, унікальність, ідентичність. Ми переможемо і нашою країною пишатиметься весь світ.

Про співпрацю:



“Дует з МʼЯТА був для мене приємним відкриттям. Мудра жінка, яка має міцний досвід за плечима, але при цьому залишається ніжною, людяною. Під час зйомок у нас було багато кадрів, де я довго дивилася їй у очі. Це був дійсно особливий момент, бо очі - дзеркало душі. В неї вони бездонні. Я надіюся, глядач побачить все те, що ми хотіли сказати очима” - коментує YAGODA.


9 views0 comments
bottom of page