top of page
Search

Любовні помилки юності в дебютному синглі Насті Алексєєвої «Выдумала»

Настя Алексєєва — нове ім'я в українській поп-музиці, яке варто запам'ятати.


Сьогодні, 3 грудня, на всіх цифрових майданчиках відбулася прем'єра дебютного синглу Насті Алексєєвої «Выдумала». Це, хоч і перша, але вкрай впевнена робота молодої співачки. У Насті, попри юний вік, вже накопичилося кілька історій любовного характеру.



«Melodramatic love song» — співачка заново винаходить цей, здавалося б, старий музичний піджанр. Вся справа в щирості й молодості. Новий час диктує новий підхід. Якщо 20 років тому поп-дебютантки співали про любов до абстрактних суперчоловіків (яких не існує в природі), то сьогодні й зараз саме час нарешті заспівати правду.


«Выдумала» Насті Алексєєвої — це історія про те, як проходить перша пристрасть, поступаючись місцем тверезому погляду на речі. Таке знайоме кожному.


Настя Алексєєва: «Часто на певному етапі відносин до людей приходить усвідомлення того, що вони ідеалізують об'єкт своєї закоханості. Нам властиво закривати очі на недоліки людей, до яких ми відчуваємо почуття. Але рано чи пізно настає момент, коли спадають рожеві окуляри. Саме про це відчуття пісня «Выдумала».


Повідомляється, що через тиждень після виходу синглу «Выдумала» Настя Алексєєва презентує кліп на цю пісню й однойменний альбом.


5 views0 comments
bottom of page