top of page
Search

Латвійський співак Маркус Ріва виразив підтримку та вдячність Україні у новій пісні “MADE in UA”

Латвійський співак Маркус Ріва презентує нову роботу “MADE in UA”. Це музична підтримка України та її народу.

Не дивлячись на те, що Маркус - латвійський співак, становлення його як артиста відбулося саме в Україні. Участь у телевізійних талант-шоу, співпраця з Аланом Бадоєвим, концерти та тури різними куточками України.

З першого дня повномасштабного вторгнення Маркус відкрито підтримує Україну та допомагає.

Сьогодні Маркус Ріва презентує трек “MADE in UA”, в якій він вклав не лише підтримку країні, а й виразив свою вдячність та любов.

“Мене як особистість і як творчу одиницю сформувала Україна та українські люди. Я довгий час жив в Україні, працював, любив та творив. Я ніколи не забуду щирість, великодушність та доброту українського слухача, який прийняв мене, латвійського хлопця, як рідного. Україна - це моя друга Батьківщина. Я буду її підтримувати все своє життя, тим паче у такий скрутний час”, - ділиться співак.

“MADE in UA” - це танцювальна поп-пісня, в якій співак асоціює Україну із закоханою дівчиною, з якою він наразі в розлуці, а їхнє щире кохання “made in UA”. Електронне звучання пісні, ліричність тексту та милозвучність голосу Маркуса надають треку життєстверджувальної сили та піднімають дух.

“Я мрію заспівати цю пісню на великій сцені в Києві на честь перемоги України”, - розповідає співак.

Прем'єра пісні відбудеться на благодійному фестиваля “Рандеву” Лайми Вайкуле в Юрмалі 29 липня. Фестиваль пройде на підтримку України.


9 views0 comments
bottom of page