top of page
Search

Коля Сєрга презентував пісню, написану експромтом разом із українським військовим


Співак, військовослужбовець, засновник «Культурного десанту» Коля Сєрга презентував пісню «Додому» та відео на неї. Кліп показує фрагмент виступів «Культурного десанту» перед військовослужбовцями. Відео будо зібрано саме в такому форматі, щоб передати тепло зустрічей, обійми та емоції захисників.

Пісня «Додому» була написана під час першого виїзду «Культурного Десанту». У ході виступу Колі Сєрги для 30-ї ОМБр один із глядачів-військовослужбовців попросив заспівати пісню про перемогу та повернення додому з війни. У відповідь артист запропонував захиснику створити нову композицію «тут і зараз». Разом вони влаштували брейншторм на польовій кухні, а вже за 20 хвилин Коля Сєрга презентував готову пісню на сцені. Реакція залу та емоції захисників надихнули артиста видати «Додому» окремим синглом.


«Ця пісня про сильну віру, про надію і те, що в кінці все одно буде кохання. Адже, це саме те, за що ми боремося зараз. Ми воюємо не тому, що хочемо воювати. А тому, що у нас немає вибору. На нас напали, нашу землю хочуть загарбати. Нам не потрібні російські землі, нам потрібно лише своє, і щоб ніхто не ліз у наші справи. Ми самі розберемося з тим, що ми далі хочемо робити. А ми хочемо перемогти, повернутись додому, творити та дарувати любов»,— розповідає Коля Сєрга.


2 views0 comments
bottom of page