top of page
Search

Дядя Жора заспівав про «Лівий берег»

Відомий український шоумен Вадим Мичковський , більш відомий під псевдонімом Дядя Жора презентував свій новий літній трек «Лівий Берег».

Це не тільки гімн лівого берегу, а й пісня про кохання, яке викликає метеликів в животі, про відносини, про щастя в моменті, позитив та літню, теплу атмосферу.

«Я дуже хочу що б ця пісня підняла всім слухачам настрій, що б кожен, після прослуховування, взяв свою кохану людину та провів яскравий, романтичний вечір разом, насолоджуючись кожною хвилиною, адже зараз нам всім так не вистачає цих яскравих моментів.»,- ділиться Дядя Жора

Разом з треком шоумен презентує відеокліп, яким передає атмосферу літнього Києва, показує щасливих киян та гостей столиці.

Не обійшлось без казусів, на зйомках кліпу, шоумен поставив перед собою не легку задачу проїхатись на вейкборді в костюмі та ледь не втопився.


Дядя Жора продовжує розвивати музичну карʼєру та активно займається благодійною діяльністю, в найближчих планах готується випуск декількох хітів та всеукраїнський благодійний тур.


4 views0 comments
bottom of page