top of page
Search

«Все є можливим»: KARINA DOBA презентувала дебютний сингл «Шанс»

12 квітня чуттєва співачка KARINA DOBA презентувала свою першу сольну пісню «Шанс». Ця композиція виконана в стилі ліричного-Рop та сповнена емоціями та сильними почуттями, що лунають у кожному акорді.

Пісня розповідає про те, що у нашому житті надзвичайно важливо дати шанс на кохання, на почуття і на миті щастя. У композиції поєднано виразні мелодії та глибокі слова, які допоможуть слухачам пережити відчуття любові та надії. Такоє вона стане правильним вибором для тих, хто любить чутливу музику.

«В усіх парах бувають складні періоди, коли ви забуваєте для чого ви досі разом. Багатьом буває важко проговорювати ці моменти, проявляти емоції та ділитися тим, що в тебе на душі, але якщо ти розумієш, що це справжнє кохання, то треба цінувати одне одного так, ніби завтра вже не буде», - прокоментувала KARINA DOBA.


Мелодійний вокал дівчини відтворює настрій пісні та доповнює її інтенсивність і емоційність. «Шанс» — це пісня, яка надихає та змушує задуматися про те, що закохані мають цінувати і берегти людину, яка поруч з тобою, і навіть через довгі роки дивитися одне на одного закоханими очима.


11 views0 comments
bottom of page