top of page
Search

SKYLERR та Нікіта Кісельов заспівали дуетом: прем’єра романтичної композиції «Ліфт»

Найромантичніший співак Нікіта Кісельов разом з українською співачкою SKYLERR заспівали дуетом й запрем’єрили 10 листопада зворушливу композицію «Ліфт».


Так ніжно, глибоко і водночас простими словами написати про кохання, що рятує та об’єднує життя двох в одне, може написати тільки Нікіта, адже його пісні не створюються штучно, а народжуються у самому серці музиканта. Це доведено такими композиціями, як «Романтично», «Станція Любов», «Два ліхтарі» та «Квартира 156», які є уособленням історій про щирі почуття. У пісні «Ліфт» SKYLERR та Нікіта змогли передати своїм чутливим співом емоції двох закоханих, для яких в час, коли вони потрапляють в обійми одне одного, весь світ зменшується до маленької кабіни ліфта. Ліфта, що зупинився між поверхами, але їх це аніскільки не хвилює, адже в цей момент у них є найголовніше в житті – взаємне кохання. Воно рятує кожного в парі від жорстокості сьогодення та надає сенс життю.

«На сніпет цією пісні в інстаграм я отримав багато позитивних відгуків та коментарів, з одним питанням: коли вийде повна версія. Тому зараз, під час прем’єри мені дуже приємно, що ми зі Skyller зможемо порадувати наших слухачів та подарувати тепло цієї композиції всім закоханим», – прокоментував прем’єру Нікіта Кісельов.


«Я закохалася в цю пісню з перших нот і слів. Співалася вона разом з Нікітою душею, пронизуючи всі наші потаємні закутки серця. Раджу слухати її зі своїми коханими, заплющивши очі», – SKYLERR про дуетну пісню «Ліфт».




42 views0 comments
bottom of page