top of page
Search

Masha Goya презентувала сингл «Нескорені серця»

24 лютого усі плани творчих людей змінились, як і плани мільйонів українців, все стало на паузу з розмитим дедлайном. А актуальною для творчості тепер є лише одна тема - “війна”.


З перших днів війни Маша разом з друзями організувала волонтерський штаб, де почали допомагати людям, які цього потребують.


Всі 140 днів Маша в Києві, нікуди не планувала їхати, відразу зв’язалась зі своїм другом Михайлом Присяжнюком та разом вирішили, що потрібно допомогти найнеобхіднішим - харчуванням, Почали готували їжу для ТРО та звичайних людей.


Наразі команда співпрацює з благодійним фондом «Захист» - допомагають в Києві, Харківській обл, Чернігівській обл.


«Для мене було дуже важливо допомагати, був час коли про творчість і думати не могла. Але прийшлой момент, коли мені захотілось записати пісню, яка буде присвячена всім сильним людям, які не зупиняються і йдуть до перемоги. Волонтери, військові, звичайні люди - роблять все можливе, щоб відстояти нашу свободу! Ми українці сильні, нескорені та вільні! Так буде завжди! - поділилась Masha Goya


Лірик-відео на трек зняли у серці Києва - Андріївський узвіз. До монтажу увійшли кадри неймовірної природи України, українських дітей з різних міст.

7 views0 comments

Kommentare


bottom of page