top of page
Search

Новий та вже визнаний: музично-розважальний телеканал InRating отримав нагороду.




Telecom Асоціація України нагородила телеканал InRating премією національного визнання у номінації «Зірка Pay TV, що сходить». Всеукраїнська нагорода Telecom Awards – це унікальна в телеком та меді Telecom Асоціація України нагородила телеканал InRating премією національного визнання у номінації «Зірка Pay TV, що сходить».


Всеукраїнська нагорода Telecom Awards – це унікальна в телеком та медіа індустріях відзнака найкращих вітчизняних компаній та персоналій за визначні професійні здобутки. Нагородження переможців відбулося в рамках грандіозної телеком події - шостої щорічної міжнародної конференції Telecom Ukraine 2021. Високоповажні експерти, що входять до складу спеціальної комісії, обрали кращих серед перспективних та інноваційних проектів, проривів та відкриттів галузі, оцінювали загальну діяльність компаній та їх комплексні успіхи, а також особисті досягнення професіоналів своєї справи. 4 вересня 2021 комплекс Red Line Club в місті Одесса вперше зустрічав неймовірно красивих та усміхнених телеком та медіа спільноту України. І саме тут музично-розважальній телеканал InRating отримав свою першу та таку бажану нагороду у номінації «Зірка Pay TV, що сходить».



InRating - інноваційний інтерактивний телеканал, що інтегрований з власною соціальною мережею. Завдяки такій інтеграції глядачі InRating отримали унікальну можливість впливати на ефір телеканалу піднімаючі чи опускаючи рейтинги кліпам та телепередачам. Тепер саме глядачі формують різноманітні хіт-паради або обирають, які діджеї зіграють свої сети на телевечірці DJ TIME. Ексклюзивним дистриб’ютором телеканалу InRating виступив медіа холдинг Україна, а технічним партнером телеканалу стала компанія Cosmonova Broadcast – надійній партнер по забезпеченню найкращих IT рішень для телеканалів, провайдерів та операторів.


Генеральний продюсер телеканалу InRating Андрій Чебанов з гордістю прокоментував відзнаку від Telecom Awards: «InRating – це перша в світі телевізійна соціальна мережа. За допомогою наших партнерів Cosmonova Broadcast ми реалізували новітню технологію інтеграції соціальної мережі з плейаутом телеканалу. Дзвінки та смс на короткий номер – це вчорашній день. Сьогодні телеглядачі отримали інтерактив на сучасному технологічному рівні. Тепер натиснувши одну кнопку телеглядач може впливати на телеефір, висловлювати свої емоції та побачити власний аватар «по телеку». Наша команда довго та наполегливо працювала над створенням телебачення нової ери. Дякую Telecom Асоціація України за визнання. В планах масштабувати ТВ цей досвід на інші країни світу» Телеканал InRating можна знайти в усіх телевізійних операторах країни або можна дивитись онлайн в однойменній соціальній мережі InRating.





11 views0 comments
bottom of page