top of page
Search

Kalush Orchestra презентує спільний із польським реп-виконавцем Szpaku трек “Nasze Dome”

Гурт Kalush Orchestra записали спільний трек з польським реп-виконавцем  Szpaku. “Nasze Domy” - це пісня про біль, боротьбу за Батьківщину і в той же час, це пісня про надію. “Nasze Domy” у перекладі з польської мови - “Наші будинки”.

“Ідея цього треку виникла в моїй голові, коли я візуалізував війну в Україні. Хоч ми всі живемо зараз в страху від того, що розв’язала росія, Бог не забуде про нас, і в кінці добро обов’язково переможе” - говорить Szpaku.


Гурт Kalush Orchestra з польським реп-виконавцем зустрілися вперше у Гданську, де і написали трек “Nasze Domy” разом на студії. Як зізнаються артисти, трек був написаний з нуля і дуже швидко, за один день. Адже з першої хвилини знайомства вони відчули спільний вайб і бажання творити.


“Спочатку я думав, що буде важко через мовний бар’єр, але ми всі відчули неймовірну атмосферу і одразу порозумілися. Що вийшло з цього, ви можете почути вже зараз” - говорить Szpaku.


Гурт Kalush Orchestra більшість концертів зі свого туру Європою дав наразі саме у Польщі. Під час кожного з них, артисти відчувають неймовірну підтримку поляків.

“Нас познайомили наші менеджери, які давно дружать між собою. І знаєте, це ніби мало статися. Тому що ця енергетика, яку ми відчули, і та пісня, яка виникла з нашої співпраці - це те, що відображає почуття українців та поляків зараз. Ми не хочемо багато говорити, хочеться, щоб ви самі послухали і відчули те, що ми хотіли передати у “Nasze Domy” - говорить лідер гурту Kalush Orchestra, Олег Псюк.


“Я вважаю, що це дуже важлива пісня, і я сподіваюся, що вона стане ще одним мостом між нашими двома країнами - Польщею і Україною” - додає Szpaku.


2 views0 comments
bottom of page