top of page
Search

KALUSH Orchestra оголосив новий збір коштів «Тачка на ТРОкачку» на велику перемогу

Переможці Євробачення-2022, український гурт KALUSH Orchestra оголосив новий спільний збір коштів разом з проєктом «Тачка на ТРОкачку» та анонсував прем’єру кліпа «Наші Доми».

Учасники проєкту організували ремонт старих військових машин, щоби відправити їх українським захисникам на фронт. Бійці на передовій гостро потребують щонайменше 4000 повнопривідних вантажних автомобілів.

Гурт «Калуш Оркестра» став амбасадором проєкту і закликає своїх слухачів підтримати донатом ремонт необхідної на фронті техніки. В якості подарунку за найбільший донат учасники гурту нададуть ексклюзивний доступ для перегляду нового кліпу «Наші Доми» на пісню, записану разом з польським виконавцем Szpaku, до офіційної прем’єри, яка відбудеться 4 листопада.

«Йо! Ми стали амбасадорами проєкту «Тачка на ТРОкачку» і оголошуємо збір на ремонт 4000 тисяч авто для бійців ЗСУ.

Наша мета – перевершити попередній збір до Дня Незалежності, де ми разом з вами зібрали 5 мільйонів гривень! Тому давайте знову зробимо неймовірне та зберемо велику суму грошей. Сьогодні ви донатите на авто на ТРО, а вже завтра вони будуть допомагати захищати наші домівки.

Донатьте, відмічайте нас у сторіс. Благодійник, який задонатить найбільшу суму - отримає спеціальний подарунок - ми ексклюзивно надамо доступ до перегляду нашого нового кліпу, прем’єра якого вже 4 листопада», – звернувся до своїх підписників фронтмен гурту KALUSH Олег Псюк.

Зі слів бригадного генерала ЗСУ, начальника штабу — заступника командувача Сил ТрО Сергія Собка, легкові автомобілі, будь то пікапи чи позашляховики, не здатні закрити потреби військових по перевезенню великогабаритної зброї, особового складу підрозділів і матеріально-технічного забезпечення. Для цих задач необхідні саме вантажівки.


Стати благодійником і допомогти ЗСУ можна за реквізитами:


🔗Посилання на Банку


💳Номер картки Банки

5375 4112 0070 8621


2 views0 comments
bottom of page