top of page
Search

ALISA змінила образ і дропнула новий трек!

Нова зачіска та провокаційний стиль: ALISA кардинально змінила образ та представила свій новий денс-сингл ‘ILU’. Вперше співачка спробувала себе в новому жанрі українською мовою.

Бути вірним собі та робити все на відчуттях: новий трек сповна відображає трансформації, які відбулися з артисткою за останній рік. Він про любов до себе та нові реалії життя.

«Про що співають дівчата? Звичайно, про кохання до хлопця, але... Найголовніше - це любити себе, тільки тоді з’явиться прихильність від інших, - розповідає ALISA. - У той момент, коли ти чекаєш на повідомлення від «одного-єдиного», чекаєш слова кохання, треба не забувати про себе. Стильні, круті, неймовірні, а головне - єдині. І обов’язково на нашому шляху з’явиться людина, яка скаже «я тебе кохаю», «i love you».


За словами артистки, пісню ‘ILU’ вона писала у повному блекауті: «Тоді другу добу не було світла. Наші реалії.... Так і з'явилися рядки: «Телефон не відповіда, світла нема зі вчорашнього дня і до сьогодні, й так щодня».


Нехай музика робить те, що повинна - дає віру в безтурботність та любов.


До слова, одразу два треки ALISA в дуетах з YARMAK та Tricky Nicki посідають верхні рядки українських музичних чартів і стали віддушиною кожного українця, що проживають складні часи під час війни.


18 views0 comments
bottom of page