top of page
Search

Душевна лірика від брутальних чоловіків: RAPhail & Kovalevskiy презентували пісню «Анабель»

12 листопада дует RAPhail & Kovalevskiy випустили нову пісню «Анабель» — посвяту таємничій дівчині з гарним ім'ям.


RAPhail & Kovalevskiy — справжні алхіміки. Вони міксують зразкову поп-лірику з качовим саундом так званого «кальян-репу» — і на виході отримуються пісні, які подобаються абсолютно різним категоріям слухачів. В основі творчості цього дуету — сучасні історії кохання, відносини з дівчатами й розставання. «Анабель» не стала винятком.


Задум для пісні народився ще 1,5 роки тому, коли хлопці розговорилися про красиві жіночі імені — і згадали Анабель. Музика цього незвичайного імені, образ загадкової жіночої душі надихнули виконавців на нову пісню, під яку однаково добре відпочивати в клубі або ж у більш камерній, затишній атмофері. Те, що роблять RAPhail & Kovalevskiy — це R&B нового часу: ритмічні пісні, які йдуть від самого серця і викликають особливий «релаксовий» стан.


RAPhail: «Коли я почув ім'я Анабель, у мене пішли мурашки по шкірі. Одне слово дало імпульс для цілої пісні — і я тут же почав писати рядки».


Kovalevskiy: «Скажу чесно, ми проживали різні ситуації, підйоми й падіння. Нам з Дімою (RAPhail'ом) є про що розповісти людям. Але головне, що ми хочемо донести своєю творчістю: навчити слухачів мови кохання. Є бажання дарувати людям чисту музику з хорошим сенсом, щоб вона при цьому «качала» і заходила людям».





56 views0 comments

Comments


bottom of page